Budapest Flat - Luxoury house Budapest Flat - Luxoury house
Budapest Flat - Luxoury house

Luxoury house

Location: 3th district, Aranyvölgystreet
price*: 95 000 000 Ft (308 100 €)
Bedrooms: 8
Size: 407 sqm
Floor: ground
Furnished: No
Elevator: No
Garage: Yes
Pool: No
Storage: Yes
Ref. no.: APK1549

Apartment description

Vállalkozásnak, több generációs családi háznak vagy 3 lakásos társasháznak egyaránt alkalmas, örök panorámás, 2003-ban épült, 4 szintes családi házat kínálok eladásra az Aranyhegy lábánál. A Hármashatár-hegyre, a Testvérhegyre és a Csúcshegyre néző, egész nap napfényes, 4 teraszos ház 1459 nm-es, rendezett telken épült, két utcáról is bejárattal rendelkezik, a kertben termő gyümölcsfák, örökzöldek, sziklakert, térkő burkolat, automata kapu fogad.

Az épület 10 cm-es szigetelést kapott, „A” energetikai besorolású. A földszinti lakáshoz nagyméretű garázs és tároló tartozik, valamint egy külön, 30 nm-es garázs került kialakításra, amely iroda, műhely, raktár stb. céljára is alkalmas. A garázsszintről belső lépcsőházon keresztül juthatunk fel a lakásokba, amelyek a külső, de tetővel fedett lépcsőn és teraszon át is megközelíthetők.

A földszinti lakás nappali-étkezőjét és két szobáját körbejárja a nap, a teraszokra minden helyiségből ajtó nyílik. A cirkófűtést a kertben található tartályos gázzal biztosítják, de a fával fűthető cserépkályha kiválthatja, vagy szükség esetén kiegészítheti a gázfűtést.

Az emeleti lakás hasonló elrendezésű, de egy plusz szobát alakítottak ki a nappali területének rovására. Itt a garázs a lakással együtt a felső utcaszinten található.

A tetőtérben kialakítható önálló lakás szerkezetkész állapotban még befejezésre vár. A megemelt parapet szint következtében a nettó alapterület 100 nm.

A környék az utóbbi években megújult, út, járda, bicikliút, zöld sáv került kialakításra. Az esztergomi vasút megállója kb. 150 m-re található, rövidesen buszmegálló is lesz az utcában.

* 1 €=308 Ft(Central Bank rate calculated)

Enquiry about this apartment